Boateng och Milan hyllas på Twitter

Kevin-Prince Boateng och hans lagkamrater i Milan hyllas idag världen över på Twitter efter att ha valt att avbryta träningsmatchen mot Pro Patria på grund av rasistiska ramsor från hemmasupportrarna. Det var i den 26:e matchminuten som Boateng tröttnade på ramsorna, varpå han tog upp bollen och sköt upp den mot de rasistiska supportrarna. Kort därefter lämnade han planen tillsammans med sina lagkamrater och matchen avbröts.

Nedan följer några spelare som visat sitt stöd för Boateng och Milan.

Nuri Sahin (@nurisahin05) – “Stolt över dig broder!” 

Marco Materazzi (@iomatrix23) – “Jag är med dig Kevin-Prince Boateng!!! Grande Prince…”

Patrick Viera (@OfficialViera) – “AC Milan är förebilder för alla. Det är starkt gjort av klubben och spelarna att göra detta.”

Marco Verratti (@Marco92Verratti) – “Det är 2013 och det finns fortfarande rasistiska ramsor… jag stödjer Kevin-Prince Boateng :)”

Vincent Kompany (@VincentKompany) – “Jag kan bara hylla Milans beslut att lämna planen. La också märke till att de flesta supportrarna stöttade spelarna”

Rio Ferdinand (@rioferdy5) – “Om historierna om att Kevin-Prince Boateng tillsammans med sina lagkamrater gick av planen efter att ha blivit rasistisk kränkta är sanna, så kan jag bara säga bra gjort!”

Nigel de Jong (@NDJ_Official) – “Bra agerat idag av mina lagkamrater som stödde Kevin-Prince Boateng och gick av planen.”

Radja Nainggolan (@OfficialRadja) – “Dåligt dåligt att vissa saker fortfarande existerar. Bravo Kevin-Prince Boateng!”

Michael Owen (@themichaelowen) –“Dom där Prince Boateng-bilderna från Milans match är chockerande. Det är en skam att en spelare ska behöva göra sådär istället för att myndigheterna agerar.”

För er som har Twitter och vill följa Prince så hittar ni honom på: @KPBOfficial.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen