Balotelli: Jag sprang till Milan!

Mario Balotelli talar för första gången ut om sin flytt från Manchester City till Milan.

Den italienske landslagsanfallaren Mario Balotelli, 22, har landat i Milano för att slutföra sin övergång från Manchester City till Milan.

– Jag sprang till Milan. Jag har velat spela här under en lång tid. Starten på den här säsongen var negativ, men i den här tröjan kommer jag göra bättre ifrån mig, säger Balotelli till Milan Channel.

– Jag gjorde en del viktiga val, så jag hoppas att de kan medföra framgång för mig och laget. Jag vill bara att fansen ska älska mig, fortsätter han.

Mario Balotellis kontrakt med Milan sträcker sig till 2017. Vice presidenten Adriano Galliani visar stolt upp sitt nyförvärv.

– Jag behöver givetvis inte presentera Mario Balotelli för er. Det är en dröm som förverkligas och en som vi alla ville ha, främst presidenten Silvio Berlusconi, säger han till Milan Channel från flygplatsen.

– Med Marios ankomst förstärker vi vår trupp enormt. Vi arbetade hårt för detta och Mario har funnits i våra hjärtan ett tag, så till slut lyckades vi få honom, fortsätter han.

I Milan får Mario Balotelli nummer 45, detta då man i Italien inte får använda samma nummer två gånger under en och samma säsong. Anfallaren ville ta nummer 9 efter Alexandre Pato.

 

Källa: Fotbolltransfers

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen