Balotelli-Gate

I denna artikel så kommer jag att uppdatera er allt om Mario Balotelli- affären, dag för dag tills den 31 Januari 19:00! 

 

29/1

17:45 Mario Balotelli officiellt klar för Milan! 

15:11 Sky uppger att man nu bara väntar på ett officiellt uttalande från de båda klubbarna.

14:25 Sky uppger att affären är mer eller mindre klar. Milan betalar City 20-21m euro + bonusar för Balotelli.

14:23 Mario Balotelli har accepterat en löneminskning för att få komma till Milan. Han kommer att få ett kontrakt värd €4m per år plus bonusar som sträcker sig till år 2017. 

13:25 Enligt Sky så är Milan och City överens. Nu ska man bara diskutera spelarens bonusar.

12:00 Daily Mail uppger att Balotelli ska ha sets på Manchester Citys träningsanläggning igår där han bär ut personliga saker. 

11:58 Nu anländer Allegri också till Via Turati.

11:50 Både Sky och Gazzetta Dello Sport uppger att Milan och City är mycket nära en överenskommelse angående Balotelli.

11:42 Sky uppger att Balotelli är mycket nära Milan nu. Förhandlingarna börjar växa mer och mer och att det finns stor optimism just nu.

11:10 Galliani följer mötet med City via en videokonferens på Via Turati.

00:30  Enligt Gazzeta Dello Sport så sänker City priset ännu en gång,€22m är priset nu för Balotelli. De uppger också att Balotelli har skickat sms till sina kompisar i Italien där han skriver att han kommer hem.

28/1:

23:30 Ny möte klockan 09:00 imorgon mellan Raiola,Rigo och City för att fortsätta förhandlingarna angående Balotelli. Sky uppger också att Balotelli kommer att sitta på läktaren imorgon när City möter QPR borta. City kallade honom så att media inte skulle börja spekulera angående en Milan-flytt.  

23:00 Sky uppger att Milan nu lagt ett officiellt bud på Balotelli, €20m. Man väntar nu på Citys svar som förmodligen kommer imorgon.

21:45 Mötet mellan Raiola,Rigo och City är över. Manchester City vill ha €23m medan Milan erbjuder €20m. Nya möten imorgon enligt Gazzetta Dello Sport.

20:15 Sky uppger att Balotelli är i London. De uppger också att Milan och City är bara €1m från att komma överens och att Balotelli kan komma till Milano inom 48 timmar.

19:30 
Balotelli var uppkallad till Citys match mot QPR, men reste trots det inte med det övriga laget till London. Detta enligt engelska Daily Mail.

19:23 Manchester Evening News uppger att Balotelli redan har flugit till Milano.

18:35 Sky rapporterar nu att det inte handlar om något lån med köpsoption utan om ett direkt köp. Manchester City har sänkt sitt pris på Balotelli från €25m till €23m. Milan håller fast vid €20m. Förhandlingarna fortsätter.

17:20 Milan fokuserar bara på Balotelli just nu. Galliani som är på Via Turati sen i morse, håller kontakt med Raiola hela tiden. Milans bud är ett gratis lån med obligatorisk köp på €24m där man betalar summan under 6 år. Varje år så ger man City €4m. Milan väntar på Citys svar som man tror kommer att vara positivt pga Raiolas samarbete med City enligt Sky.

16:51 Manchester City är villiga att acceptera ett bud på €23m från Milan för Balotelli. Milan stannar på €20m enligt Gazzetta Dello Sport.

16:39 Mancini har tagit ut Balotelli till matchtruppen mot QPR imorgon. Sky uppger att klubbarna fortsätter att förhandla för att hitta en överenskommelse.

16:15 Gazzetta Dello Sport uppger att Milans bud ligger på €20m medan Sky säger att det är €24m. Manchester City vill ha €25m.

15:44 Enligt engelska medier så ska Balotelli ha hälsat farväl till sina lagkamrater i City efter dagens träning. Balotelli sägs flyga till Italien för att göra en medicinsk test hos Milan.

14:40 Enligt den brittiska Goal.com så kan Balotelli flyga till Italien om 24 timmar eventuellt redan ikväll.

13:35 Enligt Sky så är Galliani på Via Turati men han har kontakt med Raiola hela tiden på telefon. Raiola är i Manchester och förhandlar.

13:32 Milans bud på Balotelli är €24m euro där Milan ska betala allt under 6 år. €4m euro per år där de första €4m betalas nu i juni enligt Sky.

13:30 Milan har erbjudit Balotelli ett kontrakt värd €5.5m om året till år 2017  enligt Gazzetta Dello Sport.

02:00  The Sun uppger att Balotelli är mycket nära till att bli en Milan-Spelare efter att ha haft en avskeds fest igår.

01:14 Enligt Sportmediaset så åker Galliani till Manchester idag där City kommer att överväga Milans €20m bud. En €22m bud från Milan och då är affären klar enligt Sportmediaset.

27/1:

23:00  SkyBet har stängt ner all spel på Balotellis nästa klubb där många satsat på Milan.

20:25 Enligt Tuttomercatoweb så vill Mancini ha Baoteng inkluderat i Balotelli-affären.

20:08 Sky uppger att imorgon kommer det att vara en viktigt dag för Balotelli affären då City kommer att ge sitt svar till Milan angående deras bud på Balotelli.

20:06 Raiola och Rigo flög till Manchester idag klockan 15:45 och kommer att ha möte med Citys direktörer imorgon angående Balotelli och presentera Milans bud för Manchester City enligt Sky.

19:08 Gazzetta Dello Sport uppger att klausulen som finns i Balotellis kontrakt är ogiltig då Balotelli aldrig skrev på det kontraktet.

19:05  Om City accepterar Milans bud så måste de meddela Inter om Milans bud på grund av en klausul som gjordes när City köpte Balotelli från Inter. Inter måste matcha budet ifall de inte vill att City accepterar Milans bud enligt Sky.

18:50 Raiolas möte med City avbokad. Men City och Milan förhandlar genom telefonen.

Sportmediaset uppger att City vill ha €22m för Balotelli. Milan redo att matcha deras pris.

26/1:

Enligt Sky så ska Milans €20m bud på Balotelli betalas under 6 år.

Raiola redo att flyga till Manchester och presentera budet till City.


25/1: Gazzetta Dello Sport uppger att Milan är redo att erbjuda Manchester City €20m för Balotelli.

24/1: Mino Raiola och hans kontrakts advokat Rigo är i Manchester för att ha möte med Citys ledarskap angående Balotelli.

23/1: Enligt Sky så sänker Manchester City priset på Balotelli med €5m, alltså från €28m till €23m.

22/1: Balotelli säger upp sitt hyres-hus i Manchester och har en avskeds middag i en kinesisk restaurang med vänner i Manchester enligt Milannews.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen