Thiago Silva om PSG, Milan, Robinho och Pato

Silva, Thiago

Thiago Silva säger att både Robinho och Pato är missnöjda i Milan, en klubb han vill återvända till i framtiden.

Milan bygger ett nytt projekt kring Stephan El Shaarawy och Mattia De Sciglio, efter att ha tagit beslutet att i somras sälja sina två största stjärnor Thiago Silva och Zlatan Ibrahimovic.

Ibra och Thiago var kanske tvingade att lämna Milan, men båda säger att Milano har en stor plats i deras hjärtan.
Silva har öppet gått ut & sagt att han saknar Milano och ibland firar han deras segrar genom sitt Instagram konto.

“Min Paris Saint-Germain erfarenhet? Det blir bättre & bättre, även om början var ganska svår för mig. Fransk fotboll är hård och det är inte så lätt som alla tror” sa han till Sky Sports Italia

“[Fd Milan och nuvarande Paris Saint Germain tränare] Carlo Ancelotti är mer erfaren, men Massimiliano Allegri är mycket bra eftersom han verkligen vill vinna och med laget han har i handen gör han det mycket bra. Jag känner nostalgi för Milan, jag saknar det och det kommer alltid kvar i mitt hjärta.

Framtiden? Jag skulle vilja återvända till laget – det är den mest framgångsrika klubben i världen. Det var en ära att bära Milans tröja.

“Jag skulle ha velat möta Milan i Champions League för då kunde jag återvända till Milano och San Siro. När jag spelade min sista match för Milan visste jag inte att jag skulle lämna klubben, så jag kunde inte säga adjö till någon.

Förhandlingarna med PSG? Jag talade med Leonardo och Ancelotti och de berättade att de hade börjat på ett stort projekt. Jag bestämde mig för att komma hit tillsammans med min familj och min agent.

“Milan? Segern mot Juventus var riktigt viktig, särskilt för Robinho som är en stor mästare. Jag är också glad för målet som Yepes gjorde i Coppa Italia.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen