Robinho och Flamengo överens?

Robinho+AC+Milan+v+Atalanta+BC+Serie+d9CS5W9PsYyl

 

Att Robinho har ryktas vara på väg bort är ingen nyhet, han har öppet bett Rossoneri att låta honom återvända till sitt hemland Brasilien och Milans vicepresident Adriano Galliani är i Brasilien och försöker sälja både Robinho och Pato.

Både Robinho och Pato har en känsla av nostalgi – att de saknar Brasilien. Robinho har Flamengo och Santos efter sig medan Pato har väckt intresse bland världsmästarna Corinthians.

Galliani träffade ledarna från Flamengo igår i sin lägenhet i Brasilien för att prata om Robinho. Enligt uppgifter i den brasilianska pressen medgav Galliani att en övergång inte alls är otänkbart.

Som opovo.com.br rapporterade, är Flamengo villiga att erbjuda 10.000.000 € för Robinho: € 7.500.000 kommer från deras nya avtal med Adidas, medan resterande € 2.5m kommer att spenderas från deras ”skattkista”.

Under 2010 betalade Milan cirka 18.000.000 €  för att få den tidigare Santos och Real Madrid spelaren från Manchester City, men hans värde har sjunkit sedan hans ankomst och ett bud på 10.000.000 € skulle säkerligen Rossoneri glada.

Enligt Sky Sport Italia kommer Robinho anlända till Brasilien i dag för att tala med Galliani. Förhandlingarna med Corinthians om Pato börjar i morgon, ett bud på 15.000.000 € kan vara tillräckligt för han ska dra.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen