Niang: Ronaldo är min idol

Italy Soccer Italian Cup

Milans nya 17-åriga stjärna M’Baye Niang dedikerade sitt debut mål till fansen och avslöjade att hans hjälte är den brasilianska legenden Ronaldo.

Den franska tonåringen har hittills varit mer känd för sina aktioner utanför plan. Han dömdes till böter för körning utan körkort och har blivit avstängd från sin internationella plikt med Frankrike efter hoppat över ett U21 träningsläger för att festa i Paris.

“Jag måste först och främst tacka fansen, det var till er som jag ägnade mitt mål, sade han La Gazzetta dello Sport efter en 3-0 seger i Coppa Italia över Reggina.

“I lördags fick jag av Silvio Berlusconi veta att han verkligen litade & trodde på mig, detta var ju självklart också en anledning till att jag gjorde mål.

 Niang fyller 18 nästa onsdag och har en särskild begäran. “Jag skulle älska att få göra mål mot Pescara, förutsatt att jag spelar.

“Det är glädjande att jämföras med Balotelli, eftersom han är en bra anfallare, men vi har aldrig träffat varandra.

Min idol är Ronaldo, Det var under hans tid i Inter som jag verkligen blev förälskad i fotboll. Han är den idealiska anfallaren avseende teknik, styrka och snabbhet!

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen