Galliani: Det skulle vara fantastiskt att ha ett anfall bestående av Neymar och El Shaarawy

      Galliani hade mycket att säga till journalisterna. 

Catania klagar över domarna ? Föra säsongen klaga vi inte på Robinhos otillåtna mål. Det var också frisparkar och Nocerinos straff som domaren missa men det har inte tidningarna skrivit om. Barrientos röda kort var definitivt inte vårt fel.

Januari fönstret ? Vi har 32 spelare,om ingen lämnar då kommer ingen komma. Vi måste sälja först och sen köpa, annars kommer vi stanna så som vi är. Vi måste skära ner på truppen till 26-27 spelare. Vi har verkligen för många spelare. Om inte 5-6 spelare lämnar då kommer ingen komma.

Robinho? Santos är intresserad av att köpa honom, men vi har ingen avsikt av att sälja honom. Vi får se vad som händer.
Neymar har bett om Robinhos återkomst ? Han får säga vad han vill. Om han vill ha tillbaka honom så mycket,då kan han betala för hans återkomst till Santos.

Neymar och El Shaarawy är de två bästa 20 åringarna i världen. De skulle göra en bra anfalls partnerskap. Det skulle vara fantastisk att ett anfall bestående av Neymar och El  Shaarawy, men låt mig klargöra att jag bara skojar….

Balotelli ? Det är en sentimental fråga,men nog av detta.

Jag hoppas verkligen att Berlusconi kommer till Milanello imorgon innan matchen mot Zenit.
President Berlusconi är ingen talman,han är en stor drivkraft. Jag började jobba med Berlusconi 1979, och jag mins hans stora motiverade tal i 80-talet.

Ibrahimovic ? Jag har inte hört från honom. Jag har inte ringt Ibrahimovic sen han lämna. Jag pratar med alla andra som lämna Milan föra sommaren men inte med Ibrahimovic.

Om någon har frågat oss om Pato ? Nej ingen har frågat oss om någon spelare i Milan förutom Robinho. 
Pato återhämtar sig och allt har klarats upp med hans agent Gilmar Veloz.

Jag sa till Ambrosini och Allegri att under de senaste åren, efter att ha kvalificerat sig till Champions League gruppspel, så har vi vunnit sista gruppsspels matchen bara 1 gång, kryssat 2 gånger och förlorat 5 gånger. Det är inte bra.
Även om vi redan har kvalificerat oss, så måste vi vinna över Zenit av två skäll: för pengarna och UEFA rankningen. Därför räknas denna match för Milan och Italiensk fotboll.
Jag pratade med Ambrosini i morse och sa till honom att vi måste vinna över Zenit.
 
Berlusconi ångrar inte sig att han inte köpte Tevez ? Jag har inget att säga om det. Jag kommenterar inte vad han säger.

Källa: Sportmediaset.it

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen