Berlusconi: Finns inga förhandlingar angående Balotelli

Bild: AC Milan.com

Berlusconi utanför Milanello under lördagen:

Mario Balotelli ? Jag misstolkades, jag drömmer inte om Balotelli. Det finns  inga som helst förhandlingar angående Balotelli. Han är för dyr, och vi kan inte göra såna dyra köp längre.

Min önskan är att Robinho stannar hos oss. Jag gillar honom som en spelare och som en person. Han är en fantastisk spelare med underbar teknik. Jag pratar med honom ofta och han har sagt saker till mig som har fått mig att tänka att han har ändrat sig och vill stanna i Milan.

Imorgon mot Torino så kommer vi att vara utan tre viktiga spelare (Boateng,Constant och Montolivo) och Allegri kommer att informera mig av eventuella tänkbara ersättare. Laget som spela mot Zenit gjorde en bra match och vi otur att släppa in mål med ett enda skott som Zenit hade.

Vem jag vill ha i nästa runda i Champions League ? Ju starkare motståndet är, desto bättre spelar Milan. Oavsett vilket motstånd vi får så kommer det inte att spela någon roll.
Vi skulle vilja spela mot ett stort lag, för att detta Milan spelar fantastisk när vi spelar mot ett stort lag. När vi spelar mot ett mindre lag så kämpar de alltid hårt och vi är vana vid lag som sätter in kraftfulla prestationer mot oss. Jag tycker att Milan hoppar sig tillbaks in i Serie A, vi är precis bakom top 3.

Antonio Conte ? Jag vet inte exakt hur hans situation är. Men det skulle inte vara en överraskning om han blir förföljd av domstolen.

När den riktiga Pato kommer att komma tillbaka ? Vi frågar oss själva när han ska komma tillbaks, han frågar sig själv det.
Han vaknar upp varje morgon, tittar sig själv i spegeln och frågar “vem är du?” allt skämt åsido. Jag följer situationen noga och jag är orolig, likaså Pato.

Källa: Sportmediaset.it

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen