Allegris presskonferens inför Zenit matchen.

Allegris presskonferens inför Zenit matchen imorgon: 

Det är vår plikt att vinna imorgon. Milan har nästan aldrig spelat matcher där de redan har kvalificerat sig. Vi måste fortsätta samma positiva resultat som tidigare och vi måste möta Zenit med en rätt attityd. Vinner vi matchen imorgon tillåter vi oss själva att vara mer lugna. När du inte får någon positiv resultat, spenderar du ofta 2-3 dagar och tänker på matchen, vi måste undvika det.

Jag kommer inte att ändra vår taktiska lagg uppställning, vi kommer att spela med 4-3-3 formationen imorgon. 
De ända spelarna som inte spelar imorgon är de med fysiska problem. Jag kommer sätta in vår starkaste möjliga startelva mot Zenit.

Montolivo kommer att vilas imorgon, Constant’s tillstånd kommer att utvärderas idag, Mesbah spelade 50 min med primaveran  i helgen och det är troligt att han kommer att starta imorgon mot Zenit, eftersom Constant är tveksam.
Mexes kommer definitivt inte att spela imorgon eftersom han är avstängd, dessutom så har han ett mindre knä problem.
 

Jag talade med president Berlusconi i går kväll, och jag tror att han skulle komma till Milanello i morgon. President Berlusconis besök på Milanello är ett bevis på hans återkomst, han är nära till truppen. Det är mycket viktigt att presidenten besöker oss varje vecka, han är en referenspunkt för oss.
Vi har motiverats på ett annats sätt ända sen han har återvänt för att vara närmre truppen. Bakom en framgångsrik trupp är en stor förvaltning som ligger nära laget. Närvaron av Berlusconi är mycket viktigt just nu.

Pato kommer inte att vara redo till matchen mot Zenit imorgon, och han kommer inte heller att vara redo i söndagens match mot Torino. Patp har fortfarande problem med sitt högra lår.
Vi måste vara försiktiga med tanke på hans skade historia.
Han tränar för tillfället isär, vi måste få tillbaka honom i toppform.

El Shaarawy kommer troligtvis starta på bänken imorgon, även om jag tar mitt beslut senare idag. För närvarande är tanken att ge honom lite vila.

Jag har absolut förtroende för Pazzini. Han har gjort 5 mål i Serie A och han gjorde ett bra jobb mot Juventus.
Pazzini hade några ryggproblem i matchen mot Catania, men han kan spela imorgon, antagligen från start eller från bänken.
Pazzini är viktig spelare för oss, han är den enda centrum anfallare vi har, tillsammans med Pato.

Källa: Milannews,AC Milan.com

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen