Spelarintervjuer efter Milan – Malaga: Riccardo Montolivo

Riccardo Montolivo hade följande att säga till Milans officiella hemsida efter gårdagens 1-1 match mot Malaga.

“Jag är nöjd eftersom att vi mötte ett bra lag. Vi följde tränarens instruktioner och enligt mig så gjorde vi det bra. Dom rörde sig väldigt bra och vi var tvungna att vara försiktiga för att sedan attackera med våra fyra spelare på topp.

Det är tråkigt att målet kom under den period i matchen då vi spelade som allra bäst för saker och ting blev mer komplicerade då. Vi gjorde det bra som lyckades kvittera, trots att det kunde ha skett tidigare. Jag tror att i modern fotboll så är det spelare som Nigel De Jong som kan göra skillnaden. De kan få motståndarnas spelare ur balans. 

För tillfället så ligger vi på 5 poäng i gruppen så allt kommer att handla om den sista matchen. Vi hade hoppats att vi kunde vinna här ikväll men vi är fortfarande med i båda tävlingarna (Champions League och Serie A). En vinst på söndag skulle vara ovärderlig men vi har fortfarande en bra chans att hänga på topplagen. Från och med imorgon kommer vi att börja fokusera på Fiorentina-matchen, det kommer att bli en väldigt speciell match för mig men jag är för trött just nu för att börja tänka på det. Nu ska jag hem och vila.”

Källa: acmilan.com
Bild: Goal.com 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen