Spelarintervjuer efter Milan – Malaga: Daniele Bonera

Även Daniele Bonera gav sina synpunkter till Milans officiella hemsida och den 31-åriga mittbacken hade följande att säga om gårdagens match: 

“Jag tror att laget har fått lite tro på sig själva efter de senaste matcherna och det är något vi saknat tidigare. Vi gjorde en bra match och det var synd att vi skulle släppa in ett mål som gjorde det hela svårare för oss, men överlag så gjorde vi det bra. De har spelare som är väldigt skickliga samt en bra defensiv och jag tror att de har en ljus framtid framför sig. Robinho gjorde det bra när han kom in och bidrog med en hel del, men det var inte lätt att bryta ner dom. De två kommande Champions League-matcherna kommer att bli tuffa. Vi måste vinna i Belgien mot Anderlecht.

Fiorentina är ett bra lag med en duktig tränare i Vincenzo Montella. Dom kommer att komma till San Siro för att spela sitt spel men Milan är i bra form. Constant är en bra kille och han vill lära sig eftersom att han spelar på en position som ingen trodde att han skulle klara av när säsongen började. Vi har hittat en bra spelare för framtiden.”

Källa: acmilan.com
Bild: goal.com 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen