Pato: “Allt tidningar skriver är lögn”

Alexandre Pato talade idag med Milan Channel. Han förnekade först och främst att han blivit attackerad av Milans supportrar men han sade även att han aldrig känt sig lugnare och att han återigen kommer att slå straffar. Nedan följer några rader från ankans intervju:

“Att missa på det viset är aldrig roligt, men jag är en straffskytt och jag kommer att prova skjuta igen. Jag har aldrig känt mig såhär lugn och den som säger motsatsen känner mig inte. Enda gången i mitt liv jag varit rädd var när jag var 10 år gammal och riskerade att bli av med en arm!”

“Det är omöjligt att inte höra bus visslingar och märka supportrarnas missnöje. Jag håller helt och hållet med dom och jag vet att det är tufft att vi inte vinner och inte kan ta hem titlar. Dessvärre har vi förlorat en hel del matcher men vi växer hela tiden.”

“Jag är verkligen ledsen för straffen och för att vi förlorade matchen men jag kan lova att jag var 100% fokuserad. På träningarna över jag väldigt mycket och även då är det full koncentration som gäller. Skulle jag behöva skjuta straff mot Napoli så kommer jag att göra det.”

Sist men inte minst berätta Pato att allt som skrivits i  tidningarna de senaste dagarna är lögn:

“De dom skriver är inte sant och inget har hänt. Jag gick hem från San Siro som jag alltid brukar och jag förstår inte varför de har skrivit dessa saker.” 

Med detta uttalande lägger vi locket på allt som skrivits.

 

Källa: sportmediaset

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen