Mer om Pato

Pato är “skadad” igen. Denna gången är det inget allvarligt, bara en lårkaka eller liknande, läkarundersökningar visar att det inte är någon muskelskada denna gången, men han kommer förmodligen inte vara med mot Juventus.

Det ryktas också om att Milan nu är beredda att låna ut Ankan så att han kan återfå sin form och kanske lösa skadeproblemet.
Jag tror det kan vara en riktigt smart lösning, vi har Bojan, Pazzini, Niang som kan spela längst fram. Helst skulle jag nog vilja se Niang framför 3manna offensiven med el92-bojan-emanuelson, Pazzini är en spelare som ska hoppa in i 60-70e och stå i offensivt straffområde och smälla in bollen, Ingenting annat.

Men tillbaka till Pato nu. Ni alla vet att han har haft stora skadeproblem som ingen verkar kunna lösa, många av er vill ha bort honom från Milan, men snälla. Tänk om, vad löser en försäljning av Pato ? Han har själv gått med på att endast få lön ifall han är skadefri och spelar. Han drar inga direkta kostnader, dessutom är han en stor Ikon världen över = intäkter för tröjor etc. Vad händer om vi säljer honom och hans skador försvinner och han blir den världsstjärnan han är ämnad att bli?
Nej, han ska inte säljas, verkligen inte! Men att låna ut honom till Liga do brasil som antagligen är planen nu i Januari kan vara en riktigt smart idé. När han kommer tillbaka efter sommaren kan vi kanske se en Pato som inte är skadebenägen och som kan börja producera mål igen. Vi behöver honom!
Forza Alexandre Pato, Patinho, Il Papero <3 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen