Matchsamling MILAN-Juventus

På Söndag tar A.C. Milan emot Juventus på hemmaplan. MilanSveriges stockholm sektion “Södra Kurvan Stockholm” anordnar en matchsamling.

Vad är det som händer på Söndag? Grundaren av SKS, Christian Grsic svarar på frågor:

-Vad tror du att Söndagen kommer att erbjuda oss som tänker gå på denna matchsamling?
Christian: ”Det kommer bli en stor fotbollsfest med människor som älskar samma sak, vårt älskade Grande Milan. Men det roliga är alla nya bekantskaper.
-Finns det några krav eller dylikt för att få komma och ta del av matchsamlingen? Några eventuella kostnader?
Christian: ”Sympatisera för Milan. Inga andra fans är välkomna denna kväll. Nej inga särskilda kostnader tillkommer dock rekommenderas det ej att sitta och dricka vatten på puben och bara sitta av tiden. Kvällen kommer starta på en pub vid namn Lilla Wien( Södra Station uppgång Swedenborgsgatan) där vi tar oss en dricka och lär känna varandra.
Sedan tar vi en promenad till Gamla Stans Olearys. På vägen dit kommer det bli ett riktigt ståhej med flaggor, banderoller och bengaler.
Väl framme på Olearys kommer informationsblad delas ut och en kort presentation om SKS och dess planer inför framtiden. De flesta tar sig nog också en matbit på Olearys”

Kicka.nu chefredaktör kommer vara med oss under hela kvällen för att göra ett reportage om kanske Sveriges snabbast växande supporterklubb!
Vi räknar med 50-60 man. Kom dit, träffa nya Milanisti, var en del av Södra Kurvan Stockholm, Sveriges vackraste supportergrupp och en del av MilanSverige.

OBS! Gstäderska Milanfan! Attenda endast om du kommer!

Åldersgräns: 18 år.

Så om det känns lite ensamt hemma i tv-soffan. Du kanske vill ha flera att dela glädjen med när en av dina rödsvarta kämpar nätar? Om du har åldern inne är du VÄLKOMMEN!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL EVENTET!

 

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen