Galliani: Jag har bett Berlusconi att besöka Milanello igen

Milans VD och vice-president, Adriano Galliani talade med pressen innan han försvann in i Lega Serie A huvudkvarter, här har ni hans uttalanden:

“Mötet mellan Juventus och Inter? Jag vill inte kommentera det, jag vill bara säga att vi blev orättvist behandlade i vårat derby, men ingen klagade.”

“Om Berlusconi kommer att vara på Milanello igen? Ja, det är sant. Jag frågade honom om han kunde rensa sitt schema på lördag så att han kan hjälpa till att puscha på laget inför Juventusmötet på söndag. Presidenten är nöjd med insatsen mot Napoli. Jag tycker det var den bästa insatsen denna säsong. Vi dominerade Napoli i deras egna hem.”

“Abbiati? Det är vatten under broarna mellan oss nu. Jag bryr mig om honom, han är från Monza där jag också kommer ifrån.
Ni måste förstå att jag är VD, men också ett fan och jag svär också ibland. Annars måste jag liksom många andra gör, hålla för munnen för att ingen ska läsa läpparna.”

“Boateng? Jag tittar ofta på statistik och han spelade en fantastisk match mot Napoli, jag såg hur många kilometer han sprang, han sprang en hel del!”

 “Tvist rörande domarna? Alla klagar när besluten är emot dig och inte i din fördel – inklusive mig själv.”

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen