El Shaarawy hoppas på Balotelli

Intervju med el shaarawy efter matchen mot frankrike

El Shaarawy: “Det var ett viktigt mål för mig, mot ett starkt lag, även om det inte hjälpte laget. Jag glad att spela tillsammans med Mario för han kan få en i bra position framför mål, det är ett bra sammarbete. En som han hade varit bra att ha i alla lag, han har talang, han har styrkan och tekniken.
Ifall vi två är framtiden i azzuri? Jag hoppas det, det går bra för mig just nu och jag hoppas det fortsätter så.
Montolivo? Han var ett bra köp, han har stora kvaliteter, han rullar bollen bra och även i Milan gör han det bra. Vänsterkanten är den kanten jag gillar mest att spela på, både deffensivt och offensivt.
_______________________________________________________________

Efter att ha tillbägnat sitt första mål i landslaget till presidenten Silvio Berlusconi, så försöker Stephan El Shaarawy locka Balotelli till Milan. Trots förslusten i vänskapsmatch mot Frankrike, så har de två visat sig spela bra tillsammans och blir bra komplement för vandra.

Efter att ha lekt med tanken att skapa ett farligt anfall med Ibra – Tevez, så drömmer nu Galliani om att bygga om AC Milan med den förre Interspelaren.
Samtidigt som Manchester City letar nya anfallare där det har spekulerats om Falcao skriver nu den brittiska pressen (daily Mirror) att det är möjligt att City kommer lägga ett bud på Liverpools Uruguayanska anfallare, Lius Suarez. Och då ryktas det om ett bud på 50 miljoner Euro.

calciomercato

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen