De Jong – Vill göra mitt bästa för Milan

“Jag vill göra mitt bästa för att hedra Milantröjan. El Shaarawy har en stor framtid framför sig!”

 

“Milan är fortfarande Milan, även om det inte är det stora laget som det en gång varit. När jag var en pojke tittade jag på Serie A och då hade Milan en av deras största och mest framgångsrika perioder någonsin.”

“Jag ångrar inte att jag lämnade Manchester City, jag trivdes dock och kunde fortsatt där, men risken att få väldigt lite speltid var hög, men du kan inte veta 100% om det skulle bli så eller inte. Nu har City det lite kämpigt och jag hade förmodligen fått spela.
Men här i Milan är mina känslor starka och positiva, Milan ville verkligen ha mig och de blev väldigt glada när jag skrev på.
Valet var självklart för mig, i situationer som dessa kan du inte säga nej.”

“Det är fortfarande långt kvar på säsongen, vi måste bli mer kompakta på varje del av planen. Vi har fortfarande inte visat vårat rätta värde och vi vet fortfarande inte vår kapacitet, förmågor eller talang. Truppen har ändrats mycket och vi behöver tid för att hitta den rätta truppen.”

“Jag valde Milan eftersom det är en stor och framgångsrik klubb, jag är stolt över att representera dessa färger för ett såpass vackert monument i fotbollsvärlden. Jag kommer göra mitt bästa för att hedra Milantröjan och jag vill göra lika bra ifrån mig som mina tidigare landslagsmän gjorde, som tex. Seedorf och Gullit. Jag valde inte Milan av en slump, jag valde Milan eftersom de är en klubb som gav mig en dröm när jag var liten. Tiden då Van Basten och Baresi spelade var då ett drömlag skrev fotbollshistoria.”

“El Shaarawy har en stor och framgångsrik framtid framför sig. Han går nu igenom en bra period och han kommer att fortsätta visa upp sig och förbättras. Förutom hans talanger har han en enorm kvalité, han lyssnar alltid till förslag och tips för han vill alltid lära sig mer och bli bättre.
Stephan är en mycket teknisk spelare men han behöver fortfarande arbeta på sin fysik, han måste bli snabbare och starkare, mer rörligare och distinkt. Men jag är säker på att han kommer bli en stor spelare, han kommer göra många mål denna säsong”

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen