Costacurta: Hälften av laget kommer antagligen inte lyssna på Berlusconi

 

Milanlegendaren Alessandro Costacurta tror inte ens att hälften av laget kommer lyssna på Berlusconi när han besöker Milanello.

– Jag kommer väl ihåg när Berlusconi besökte Milanello 1988 och pratade med oss inför den viktiga titelmatchen mot Napoli. Han kom till omklädningsrummet på Milanello och höll ett mycket bra tal som verkligen motviverade oss inför matchen mot Napoli. Och det är skillanaden mellan då och nu.

– På den tiden visste vi vad som fanns framför oss. Vi ville vinna till varje pris och vi hade en enastående hunger och önskan för att vinna.

– Men nu har jag känslan av att hälften av laget antagligen inte kommer lyssna på Berlusconi när han kommer till Milanello (imorgon). Det är även eftersom det är skillnad på vem du vill lyssna på och de som du inte vill lyssna på. 

– Det verkar som Allegri inte har fullt stöd av alla spelare i laget. Men om de väljer att lyssna på honom, det vore bra. Jag säger inte att Milan skulle vinna Scudetton bara för det, men det skulle definitivt bli mycket bättre. 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen