Berlusconi på Milanello

Idag var dagen då Silvio Berlusconi besökte milans träningsanläggning Milanello, han anlände 12.13 med en helikopter och efter att ha skakat hand med Allegri och resten av spelarna samt omfamnat El Shaarawy kärleksfullt, höll han ett tal på 10 minuter.

Efter talet gick spelarna tillbaka till träningen och finslipningen inför matchen mot Napoli imorgon, Silvio tittade på från sidlinjen och kommer äta lunch med laget senare.

Berlusconi har sedan pratat med de journalister som fanns på Milanello.

“Du kommer se att vi börjar klättra i tabellen igen” Om jag kom hit för att uppmana laget?
“Det är inte annat än en sporre”

El Shaarawy?
“För mig är det ingen överraskning, han är en bra kille, jordnära med mycket kvalitét. Det är inte något speciellt jag vill ändra på honom. Förutom hans frisyr självklart ( säger Berlusconi med ett stort leende.)

 

Investerare? ” Vi får se om någon med en hög disponibel ekonomi och drivs av en önskan att ge Milan en hjälpande hand. Isåfall, varför inte? Men just nu är inget på tal.” Januarifönstret? ” Låt mig ta hand om den situationen “

Allegri? ” Låt oss lämna honom, låt oss inte glömma att han vunnit och han är här för att jag litar på honom. Flytta inte på en tränare som är igång, det har bara hänt två gånger under mina 26 år i klubben, det är vår vana.”

Målet från Ibra? ” Makalöst mål, jag var ledsen över att släppa honom, men du måste ta itu med krisen. 12 senatorer och en generationsväxling var på gång, det var rätt tillfälle, vi sparade €160 Miljoner, det fanns inget annat sätt. Vad jag vill göra nu är att återställa allt jag förlorat genom åren.”

Pato? ” Jag fann honom att må bra, men han måste återhämta sig och bli den starkaste aktören i vår trupp.

Supportrarna? ” Det är en del av Milan fansen som jag orsakat stor smärta, de som inte längre går till stadion. Men i svåra tiden behöver laget support från alla, men även fansen behöver ett bra lag att stötta.”

Gattusos ord? ” Han har rätt, det måste finnas 11 ledare som kan bytas ut när de är trötta eller skadade, men det saknas en Gattuso. Vi måste hitta en ny och jag hoppas att bland dessa finns det en kapten som Gattuso. “

“Montolivo påminner mig om Pirlo, en mycket bra regista, Jag har pratat med Allegri om vart jag vill ha honom på planen.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen