Ord efter matchen emot Lazio;

Man intervjuade Galliani, Emanuelson och Allegri efter förlusten mot Lazio. Detta var vad de hade att säga:

Adriano Galliani:
-Just nu befinner vi oss i en tuff period och vi behöver styrka för att klara oss igenom denna svåra tid. Vi har absolut ingen tur någonstans men saker kommer att förändras. På Onsdag spelar vi Champions League match. Där behöver vi hoppas och tro att vi kommer att klara det. Men visst finns det lite ljus.. El Shaarawy och De Jong är två spelare som ser riktigt bra ut. Det är tränarens jobb att jobba med spelarna, kamma hem poäng i tabellen och ta oss ur denna fas. Det finns ingen önskan att byta tränare.

Urby Emanuelson:
Jag försökte hjälpa laget. Vi gjorde allt vi kunde för att näta. Vi lyckades på två av försöken men det räckte tyvärr inte för att ändra på matchens resultat. Vi är lugna i omklädningsrummet, vi är Milan. Vi kan inte spela såhär. Tredje målet släppte vi in för enkelt. Nu måste vi bara fortsätta jobba och hoppas att vi vinner emot Malaga.

Massimiliano Allegri (Presskonferens)
Det var en äcklig första halvlek med båda lagen rädda för varann. Vi hade otur med första skottet på mål, vi kunde ha kviterat men istället släppte vi in ännu ett mål 3 minuter innan halvlek. Tredje målet var vårt eget fel. Vi välkomnade Lazio att göra mål. Grabbarna reagerade och satsade på en kvitering. Två mål lyckades vi sätta. Tabellen är som den är. Sanningen är att vi bara har 7 poäng och nu skall vi möta Malaga i Champions League. Efter det måste vi börja tänka på ligan och börja vinna igen. Det är ingen positiv fas Milan befinner sig i men vi gör allt vi kan för att komma ur detta. Jag tycker att grabbarna faktiskt spelat bra de senaste matcherna, men har ändå fått betala dyrt för de misstag de begått. Vi är sengångare i ligan och vi har många poäng att återvinna. Vi behöver poäng ifrån lagen för att skapa en stabilitet och självsäkerhet i laget. Boateng hade en dålig dag på jobbet.

Lazio är ett bra lag med bra teknik och de spelade bra. De får verkligen ut det mesta av sina spelare. Dom har 18 poäng efter 8 matcher och dom har verktygen för att hålla sig i toppen av tabellen. Dom har en bra tränare med bra förståelse för den Italienska fotbollen vilket är viktigt.
Jag satte in Bojan sista fem minuterna för att han är en spelare med bra teknik som jag hoppades på skulle kunna kvitera matchen. Nu ser tabellen ut som den gör och det är inget vi kan ändra på idag. Nu måste vi motivera oss själva genom att kolla på tabellen.

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen