Materazzi: “Milan ska inte klaga på domarna”

Marco Materazzi, föredetta backen i Inter pratade med Gazzetan efter derbyt. Han menar  på att Milan inte skall klaga på domaren allt för mycket och att om man plockar bort en spelare i Milan så händer det inte mycket. Läs vad han sade och döm själva:

“Det fanns visa situationer som man kan diskutera men till slut vann det mest kompletta laget och laget som är på väg uppåt.  Dessvärre tycker jag inte att ett lag som Milan som förlorar så många matcher i början av säsongen skall gömma sig bakom domarna. 

Det var absolut ingen straff på situationen när Robinho faller, samtidigt så var det inte heller frispark för Handanovic men vi måste säga också att Valeri hade redan blåst innan Milan gör mål ,vilket påverkar situationen.

Jag vill inte prata mer på domaren utan om Milans spel. Trots att de hade mer boll och spel under derbyt så är det ändå det laget som är enklast att möta och läsa av. Tar man bara bort Montolivo så finns det ingen som kan dirigera spelet och söka avgörande passningar. Det blir då svårt för en tränare att sätta ihop en taktik och man kan inte heller förväta sig att en Nocerino gör 10 mål per säsong som mittfältare.  Även han denna säsong har hamnat i svårigheter, kanske just för att man känner till Milans spel bättre och det blir då lättare för motståndarna.”

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen