Införrapport: Palermo – Milan

Matcherna duggar tätt för tillfället och ikväll är det åter dags för ett tufft möte nere på Sicilien som väntar för dem rödsvartrandiga. Palermo har precis som Milan haft en extrem tuff start på säsongen och ligger för närvarande på en 18e plats i ligatabellen. Milan har haft väldigt svårt för bortamötena mot Palermo tidigare tills förra året när Zlatan Ibrahimovic gjorde ett hattrick och Milan vann med 4-0.

Lagen förväntas starta på följande vis:

Palermo (3-4-2-1): Ujkanic – Munoz, Donati, Von Bergen – Morganella, Barretto, Kurtic, Mantovani – Ilicic, Brienza – Miccoli

Ac Milan (3-4-3): Amelia – Mexes, Bonera, Yepes – Abate, Montolivo, Ambrosini, Constant – Emanuelson, Pato, El Shaarawy

Pato får fortsatt förtroende från start tillsammans med El Shaarawy som senast avgjorde mot sin gamla klubb Genoa med det enda målet i matchen. Mexes förväntades att starta i matchen mot Genoa men kom försent till en träning och därför valde Allegri att förpassa honom till bänken den matchen och lät Zapata få chansen istället. Zapata har inte övertygad helt dock och därför ser det ut som att Mexes får chansen i kvällens möte.

Det är två lag som befinner sig i en rätt svår situation just nu och är därför lite av ett krismöte. Palermo har haft enorma problem med att göra mål i början av säsongen och det har även Milan haft. Skillnaden mellan lagen är väl egentligen att Milan har El Shaarawy som visar otroligt bra form. Måtte det inte lossna för Palermo ikväll!

Se upp för: Det börjar bli tjatigt men El Shaarawy är i en klass för sig själv just nu i dagens Milan. Jag har faktiskt även tyckt att Mexes har gjort bra matcher iår när han har fått chansen och är därför glad att han är tillbaka i startelvan.

I Palermo är det inget snack om vem som är den farligaste spelaren för motståndarlagen. Miccoli håller en hög klass och kan därför hota vilket motstånd som helst. Det är nog egentligen bara en tidsfråga tills det lossnar för honom och för hans lag.

Tips: På förhand känns det som att det kommer bli en målsnål match och tror därför att något av lagen vinner med 1-0.

Palermo – Milan

TV4 Sport Extra, 20:45

Stadio Renzo Barbera

Tippa matchen hos bwin sport betting, Forza Milan!

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen