Gasperini: Motståndarna måste fortfarande frukta Milan

Tränaren för Palermo Gian Piero Gasperini har erkänt att även om Milan har haft en tuff start på säsongen är matchen mot Milan fortfarande ett svårt test.

“Milan har inte fått de resultaten som vi är vana vid att de får. Det är en tuff period för dem, men de är fortfarande en oerhört svår motståndare” sade den 54-årige tränaren på presskonferensen inför matchen mot Milan.

“De är på en annan nivå än vad våra tidigare motståndare har varit såsom Siena och Torino. Vi är hemma, så vi måste gå för seger. När man kollar på tabellen måste man erkänna att vi inte är i botten av en slump utan det finns en anledning. Vi måste se framåt nu match för match. Man kan alltid titta bakåt och säga: Där kunde vi ha tagit mer poäng! Vi måste glömma det förflutna och nu ser vi framåt.”

Gasperini talade även ut om den svaga målskörden som hans lag har haft och de kontroversiella domarbesluten som har varit på den senaste tiden.

“Vi är ett lag som producerar mycket målchanser, men vi har bara varit för slarviga. Det händer dock i fotbollen. Vi har många olika anfallsmöjligheter och det är ingen tvekan om att vi måste göra mer mål.”

Igår var det en speciell dag för domarna. Jag tänker och hoppas att det var isolerade händelser och att det återgår till det normala den här veckan.”

Källa: Football-Italia

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen