Galliani: Vi spelade matchen och vi förlorade, men…”

Adriano Galliani passade på att tala med media även han efter gårdagens derby. Lite smått upprörd Galliani sade följande:

“Dessvärre så har till våra problem tillkommit även problem med domaren. När väl vissa saker går fel blir det ännu värre ibland. Det är synd då vi spelade väldigt bra och det var bara vi som spela, men vi får även skylla oss själva.

Det är onödigt att prata om domarna, tidningarna gav de en 4 i betyg. När alla tidningar ger de en 4a så talar väl det sitt tydliga språk. Det är inte alltid så att det är domarnas fel att man förlorar, men vi gjorde ett regelrätt mål och jag tycker vi borde ha haft en straff. Men det gick som det gick och det var vi som spelade matchen och vi som förlorade.

Detta är såklart inte lika starkt lag som vi haft de senaste åren men samtidigt ska vi inte heller vara på den platsen vi är i tabellen. Milan har definitivt ett lag för att vara bland de tre första och vi måst se till att komma dit. Jag kommer att samtala med vår tränare.

Vad det gäller Robinhos och Boatengs form så får ni ta det med tränaren. Vi ska just nu inte tala om mercaton då det är tre månader dit. Vi ska nu se till att spela klart alla matchen och koncentrerar oss bara på detta.Vi har en bra trupp.

Jag har även talat med presidenten Berlusconi och han var självklart inte på bra humör då har är och förblir en stor supporter av Milan. Han var ledsen.

Vad jag tycker om Stramaccioni? Jag vill inte kommentera det andra gör.  Preziosi tyckte att hans gester och jubel var lite överdrivet men jag brukar också jubla vilt ibland.

Så avslutade Galliani sin intervju. Vad ni tycker om hans uttalade är fritt fram att kommentera.”

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen