Allegri om domaren: Låt oss säga att han hade otur

 

Tränare Allegri skyller derbyförlusten mot Inter på domaren. 

Milan förlorade Derby della Madonnina för tredje gången i rad trots att man hade en man mer i princip hela andra halvlek efter att Nagatomo blivit utvisad i 48:e minuten.

Milan hade en boll i mål men domaren valde att döma bort det efter en kollision mellan Emanuelson och Inters målvakt Handanovic. Milan kunde även fått en straff senare efter att Samuel tydligt blockerade Robinhos väg.

– Jag brukar inte kommentera domarna men jag är rädd att jag är tvungen nu. Domaren påverkade matchen , sade Allegri till Sky Sport Italia.

– Det var ett tekniskt fel då han blåste av första halvlek tolv sekunder för tidigt. Emanuelson blev tacklad men fick frispark emot sig. Det kanske skulle vara straff för Robino. Nagatomos utvisning var korrekt eftersom han var tvungen att få gult kort för det.

– Domaren kanske hade otur idag, men incidenterna var väldigt tydliga.

– Jag har ingen aning om vad han blåste för vid Montolivos mål. Låt oss säga att han hade otur på de avgörande ögonblicken, eftersom målet kunde blivit avgörande, vi skulle också haft straff där Samuel var siste man.

– Han gjorde inte någon tjänst när han visade ut Nagatomo eftersom han tydligt sträckte ut sin arm och medvetet tog bollen med handen.

– Det är synd att vi får sådana beslut mot oss men vi kan inte göra något åt det. Domarna kanske är i dålig form precis som vi. 

– Säsongen är inte över, men vi måste kämpa oss tillbaka och använda samma intensitet och förbättra några saker.

Milan ligger nu 11:a i ligan med sju poäng på lika många matcher.

– Självklart är det konstigt att se Milan i nedre halvan av tabellen. Tyvärr fick vi inget bra resultat idag trots att vi skapade många chanser och blev straffade återigen från en fast situation.

– Inter hade inga skott på mål förutom vårt misstag efter målet och Palacios skott i slutet. Jag kan inte klaga på grabbarnas insatser. Vi skulle bara vara lite snabbare och mer precisa.

– Vi försökte breda ut spelet men det är svårt att göra mot ett lag som spelar defensivt i 80 minuter..

 

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen