Inför Milan – Atalanta

 

Då var det äntligen dags för ligaspel igen efter landslagsuppehållet. Ett mini derby kommer att stå i centrum i Milano på lördagskvällen. Atalanta kommer nämligen på besök.

Milans trupp:
Abbiati, Amelia, Gabriel, Abate, Acerbi, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Yepes, Zapata, Ambrosini, Boateng, De Jong, Constant, Emanuelson, Flamini, Nocerino, Traorè, Bojan, El Shaarawy, Niang, Pazzini.

Troligstartelva: 4-3-1-2
Abbiati
De Sciglio – Bonera – Acerbi – Antonini
De Jong – Ambrosini – Emanuelson
Prince
Pazzini – Bojan

Atalantas trupp:
Bellini, Biondini, Bonaventura, Brivio, Cazzola, Cigarini, Consigli, De Luca, Denis, Ferri, Frezzolini, Lucchini, Manfredini, Matheu, Moralez, Parra,
Polito, Raimondi, Scozzarella, Stendardo, Troisi. 

Troligstartelva: 4-4-1-1
Consigli
Bellini – Lucchini  – Manfredini – Brivio
Riamondi – Cigarini – Biondini – Bonaventura
Moralez
Denis

Fakta: Milan har mött Atalanta fem gånger dom senaste 3 säsongerna och det har slutat med fyra vinster till Milan, och en oavgjord match. Målskillnaden är 11-4 till Milans fördel.

Form: För Milan handlar det återigen om att bevisa att man går för 3 poäng efter vinsten senast mot Bologna med 3-1 efter ett hattrick av på nytt födde Giampaolo Pazzini.

Atalanta kommer från ett kryss 1-1 borta mot Cagliari.

Håll koll på Pazzini som är stekhet och möter sitt gamla lag som han har gjort näst mest mål mot, hela sex stycken (släkten är värst). Milans backlinje ska ha extra koll på Atalantas Denis som gjorde 16 mål förra säsongen på 33 matcher.

Domare till matchen kommer att vara Daniele Orsato, och han kommer att assisteras av Walter Giachero och Maurizio Liberti. Paolo Valeri och Luca Pairetto kommer att agera som straffområdets domare och Filippo Meli kommer att vara fjärdedomare.

Tips: 2-0, mål av Pazzini och De Jong

Matchen sänds på TV4 sport extra klockan 20:45

Forza  Rossoneri

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen