El Shaarawy: Det är svårt att bli uppskattad av Zlatan

Stephan El Shaarawy har pratat ut om sina forna lagkamrater Gattuso och Ibrahimovic, om sin omtalade frisyr och vad han har för bild av fotbollsspelare.

“Det är svårt att bli uppskattad av Zlatan även om jag trodde det skulle vara värre. Det är inte lätt att spela med honom. Hemligheten är att passa honom bollen annars börjar han skrika på en. Du måste veta hur du ska hantera Zlatan annars finns risken att han börjar lura en.”

“Jag trodde att det skulle vara lättare att inte bli arrogant och få storhetsvansinne. Det är dock svårt. När man ser en fotbollsspelare, så tänker man genast: Hur kan de vara så arroganta? Jag måste ha tänkt på det 1000 gånger. Sedan finns det alla människor som ber en om autografer och foton och man börjar känna sig som ett fenomen även om man inte vill. Det är tur att min pappa ser till att jag håller fötterna på jorden.”

Talangen pratade också ut om saknaden till sin forna lagkamrat Gennaro Gattuso.

“Gattuso hatade mina ögonbryn. Första gången han såg att jag hade trimmat dem, så blev han arg och sade åt mig att allt jag behövde bry mig om var att spela fotboll. Gattuso är härlig och jag kommer sakna honom. Första gången som jag anlände till Milanello tyckte många lagkamrater att jag behövde raka av mig håret. Det var just en spelare som försvarade mig och förklarade att om Hamsik, Neymar och Cissé kunde ha en sådan frisyr var det inget problem. Han sade det framför alla och det var slutet på den diskussionen.”

“Direkt när du blir en Serie A-spelare ökar den erotiska uppmärksamheten tiofaldigt, men jag gillar det. Jag använder Facebook för att komma i kontakt med kvinnor. Man kan hitta så mycket online nuförtiden.”

Anfallaren uttryckte även sin kärlek till sin hemmaplan.

“Atmosfären på San Siro är galen. Det känns som att en buffel andas i ens nacke i 90 minuter. Du kan verkligen känna det. Jag ger alltid allt på planen. Jag jagar varje boll för i slutändan är det det som folk vill se.”

 

 

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen