Inför Milan – Anderlecht

Europas finaste turnering är äntligen här och kommer att äga rum under Tisdagskvällen. Milan går in i gruppspelet som knappt favoriter att knippa första platsen. Anderlecht kommer på besök i Milano, och en vinst är ett måste även om det kommer att bli svårt. Noll mål och noll poäng på två matcher på San Siro, det tolereras inte men det ska brytas!

Fakta: Milan har mött Anderlecht två gånger innan i Europa sammanhang. Säsongen 93/94 i en semifinal och där båda möterna slutade 0-0 men Milan gick vidare efter straffar och vann sedan hela turneringen.Säsongen 06/07 möttes lagen igen men denna gången i  gruppspelet och Milan vann båda möterna efter en kross på San Siro med 4-1, och ingen mindre än Kaká gjorde ett hattrick. Milan vann även matchen i Belgien med 1-0 efter mål av Kaká på nytt. Även denna gång vann Milan hela turneringen.

Form: Milan åkte på en förlust hemma mot Atalanta och formen är inte 100 än. Nu ligger allt fokus på Anderlecht och en vinst för att få i gång säsongen på riktigt.Anderlecht kommer från ett kryss 1-1 borta mot Lierse.

Troligstartelva Milan: 4-3-1-2

Abbiati
Abate – Bonera – Mexes – Antonini
Nocerino – De Jong – Emanuelson
Prince
Pazzini – Bojan

Troligstartelva Anderlecht: 4-4-2                                                                                                                              

Proto
Odoi, Wasilewski, Deschacht, Safari
Gillet, Biglia, Kanu,Yakovenko
Mbokani, De Sutter

Tips: 2-1, Pazzini,Bojan

Matchen sänds på Viasat Motor 20:45

ForzaMilan!

CalcioItalia-AcMilan

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen