Spelarbetyg: AC Milan – CD Olimpia

Den fjärde Augusti år 2012 slogs AC Milan emot C.D. Olimpia. En stekhet halvlek från rödsvarta ögon, men en väldigt seg halvlek från ”Olimpia” ögon.

Den Honduranska klubben C.D. Olimpia hade inte mycket att säga till om den första halvleken emot AC Milan. De släppte in tre mål.

Den första halvleken gjorde Milan alltså tre mål. Robinho stod för ett och Nocerino för två.

Efter den första halvleken varvade Milan ner totalt. De yngre spelarna fick komma in och de äldre lämnade planen. Olimpia var mer vaket nästa halvlek och lyckades näta en gång.

Byten: Amelia ut Pazzagli in 64′.

Abate ut De Sciglio in 46′.

Antonini ut Mesbah in 46′.

Montolivo ut Cristante in 55′.

Constant ut Emanuelson 64′.

Robinho ut Valoti in 64′.

Spelarbetyg:

Il Portiere :

Marco Amelia, 7. Hade inte jätte mycket att göra då matchen bara spelades åt ett håll.  Men skötte det bra och säkert när det gällde.

Difensiva :

Ignazio Abate: 7,5. Löpvillig matchen ut, slet som en motor fram och bak på banan. Assisterade Nocerino. Byttes ut i andra halvlek för De Sciglio.

Bonera: 6,5.  Skötte det bra när det spelades på hans sida av planen. Dock så var han med och sov när Milan släppte in målet.

Acerbi: 7.  Såg stabil ut. Kontrollerad och lugn. Visste när han skulle gå in och bryta eller gå i närkamp. Backlinjen kändes säker med Acerbi.

Antonini: 6,5. Var löpvillig matchen ut men fick inte så jättemycket utav det. Deltog dock i passningsspelet utanför straffområdet som ledde till målchanser. Missade ett superläge vilket var en stor besvikelse.. Fyllde även 30 år då matchen spelades. Grattis Luca Antonini!

Centrocampo :

Nocerino, 8. Var rätt så osynlig första kvarten men sedan kom han fram. Slet hem och slet i anfallet gång på gång. Fick göra två mål. Målen serverades framför fötterna på honom, det var bara att bredsida in dom i öppet mål.

Montolivo, 8. Såg mycket lovande ut.  Styrde och ställde på mittfältet som om han ägde det. Hade nog den bästa matchen i Milan tröjan hittils.

Constant, 7,5.  Alltid rörlig, prövade alla möjligheter som han fick.  Constant var överallt på planen för att se till att allt gick som det skulle.

Attaccante:

Cassano, 7,5. Hade en riktigt bra match. Alla målen var han en del av. Passningarna satt oftast som dom skulle och spelet gick alltid via Cassano.

Robinho, 8. Vilken match Robinho bjöd på!  Var alltid rörlig, löpvillig och kreativ. Bjöd in lagkamraterna i spelet, samtidigt som han själv fick göra ett mål och en assist. Han och Montolivo var matchens viktigaste spelare men Robinho var snäppet bättre idag!

Stephan El Shaarawy, 6,5. ”Il Faraone” löpte mycket men det blev inte mycket mer för honom än så. Deltog aktivt i spelet, men avsluten var verkligen inte hans idag. Avslut efter avslut men bollen ville inte in idag tyvärr.

Byten :

Pazzagli, 6. Byttes in mot Amelia i andra halvlek. Fick mer emot sig än vad Amelia fick. Släppte in ett mål då Milans försvar sov. Inte mycket Pazzagli kunde göra åt saken.

De Sciglio: 6,5. Fick spela en halvlek. Mycket lovande spelare, men det märks att han behöver lite mer kött på benen för att vara en startelva spelare.

Urby Emanuelson 6,5. Hade samma energi som varje match hittils. Men tyvärr hade alla hans kamrater att leka med gått av för att låta ynglingarna bevisa vad de går för. Bjöd på speed och effektivitet. Men det var förgäves då matchen redan dött ut.

Il Migliore:

Robson de Souza aka Robinho.

Publiksiffra: 57,748.

Domare: Armando Villareal

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen