Montolivo välkomnar Pazzini till Milan

Giampaolo Pazzini är några timmar ifrån att bli officiellt klar för Ac Milan, och först ut att kommentera om detta är hans gode vän Ricardo Montolivo:

“Det är en spelare som gjort det bra överallt, i Sampdoria, i Inter, han har alltid gjort mål. Han är en väldigt positiv person och vi har varit vänner sedan flera år tillbaka.

Om smeknamnet Pazzolivo:

“Pazzolivo är ett smeknamn som vi fick i början av våra karriärer”.

Om Pazzinis ankomst och deras förflutna:

“Jag är glad att han kommer. Jag har delat många minnen med honom, vi vann  Coppa Italia Primavera i Atalantas ungdomslag. Några år efter spelade vi ihop i Fiorentina i ett par år. Vi har fortsatt att spela i landslaget och nu återförenas vi i den mest framgångsrika klubben i världen. Jag tycker inte det fanns ett bättre alternativ för honom än detta”.

Om spelaren Pazzini:

“Han är en straffområdesspelare, bra på huvudet och hjälper sitt lag väldigt mycket. Jag är väldigt glad att han är här eftersom jag känner att truppen saknar en spelartyp som han. Jag har saknat vårt samarbete och vi hoppas att han kommer göra många mål.

Om laget och sin egen roll:

“Vi är ett lag som inte är färdigutvecklat, ett lag som har förändrats mycket sedan förra året, och som behöver tid för att hitta de rätta lösningarna. Jag beklagar över förlusten i Trofeo Berlusconi men den viktigaste matchen är nu på söndag. Min roll? Jag är disponibel framför backlinjen men även som mezz’ala.

Om Pazzolivos medverkan i VM 2014:

“VM 2014 i Azzurri med Pazzini? Det beror helt och hållet på oss, hur vi spelar och presterar i Milan, och jag hoppas till slut anlända till Brasilien.

Källa: Milannews

(CalcioItalia) – Riccardo Montolivo & Giampaolo Pazzini

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen