LIVE: Cassano-Pazzini affären

12.14: OFFICIELLT: Giampaolo Pazzini är klar för Milan!

11.15: Enligt rykten så kan Pazzini komma att officiellt presenteras på fredag.

Onsdag 22/8

20.40: Enligt Sky Sport24 har Cassano avslutat läkarundersökningen: allt gick fläckfritt och det fanns inga problem.

19.50: Interpresidenten Morattis ord om Cassanos ankomst: Det är en intressant affär. Vi tycker att det är bra för han är en intressant och underhållande spelare. Han kommer vara väldigt användbar och det tycker även tränaren. Vart han kommer spela? Jag tror det är en fråga du får ställa till Stramaccioni som ville ha Cassano i Inter.

19.45: Enligt Di Marzios sida har Cassano påbörjat läkarundersökningen i Pavia.

19.15: Enligt rapporter från SkySport24 är, till skillnad från vad som sades innan, Pazzini inte i Via Turati för att skriva på kontraktet. Det mest troliga är att han redan skrivit på kontraktet under middagen igår kväll. Spelaren kan komma att presenteras någon gång under fredagen.

18.45: Gazzettan rapporterar att Cassano påbörjade sin läkarundersökong 18:30. Efter testet återstår det bara att klubbarna gör affären officiell och därmed avslutar affären.

17.31: Enligt reportrar från Milan Channel var Cassanos attityd inte den bästa de sista månaderna, han menade att han hade sina skäl till detta. Man ansåg inom ledningen att något var fel och att han hade en negativ inverkan på resten av omklädningsrummet. Av den här anledningen ska man ha valt att göra sig av med Fantantonio.

17.20: Cassano har valt att behålla nummer 99 i Intertröjan

16.40: Efter ankomsten till Milanello har Pazzini hälsat på sina nya kamrater och växlat sina första ord med tränare Allegri. Anfallaren kommer troligen bära tröjnummer 11 på sin rygg kommande säsong.

16.11: Enligt rapporter från SkySport24 så väntas affären bli officiell ikväll.

14.40: Pazzini ska efter att ha klarat konditionstestet i Milanello åka till Como och Jean Pierre Meesermans klinik för den sista läkarundersökningen. Efter det här åker spelaren till Via Turati för att skriva på kontraktet.

14.08: Pazzini  genomför just nu olika tester på Milanello. Chanserna finns att vi får se Pazzo i den rödsvarta tröjan redan i eftermiddag eller på kvällen.

13.48: Pazzini är på plats på Milanello! Han ska äta lunch med sina nya lagkamrater och sedan ska han till Via Turati för att skriva på kontraktet. La Gazzetta dello Sport rapporterar att det handlar om ett 3-års kontrakt värt €2.8 miljoner per år.

13.45: Antonio Cassano har återvänt från Genova för att slutföra läkarundersökningen med Inter i deras klinik La Betulle i Appiano Gentile.

13.36: Det är nu bekräftat att Cassano är överens med Inter. Piero Ausilio sa till SkySport24s reportrar: Vi jobbar på, vi är överens om allt.

13.33: Enligt reportrar från Sportmediaset är mötet slut mellan Bozzo (Cassanos agent), Ghelfi och Ausilio. Parterna har kommit överens och i eftermiddag bör Cassanos underskrift finnas på ett kontrakt, och redan ikväll kan affären bli helt officiell.

13.13: Pazzinis första ord som Milanspelare: “Jag är mycket glad, jag visste allt igår och jag är mycket glad”. Hans kommentar huruvida han är en ny Inzaghi eller inte: “Vi får se, lugna”. Pazzini fick även frågan om han kommer spela på söndag, var på han svara: “Nu ska vi göra läkarundersökningen och sen får vi se, hursomhelst så är jag mycket glad”.

12.54: Även Inters lagkapten Javier Zanetti blev intervjuad av SkySport24, han pratade självklart om Cassano: 

“Cassano? Vi pratar om en stor mästare, som kommer motivera oss alla. Vi känner honom bra och vi känner till hans klass, vi hoppas att vi tillsammans ska kämpa för våra mål. Han kommer hitta en grupp som kommer hjälpa honom och välkomna han på bästa möjliga sätt.

12.52: Tuttomercatoweb har intervjuat Inters preident Massimo Moratti som gav ett snabbt uttalande ang. affären: “Vi måste fortfarande få ett avslut, vi jobbar på det. Cassano? Vem skulle inte kunna gilla Cassano?”

12.50: Snart är Giampaolo Pazzini helt klar för Milan. Anfallaren följer upp den första läkarundersökningen med att inom några minuter påbörja den sista undersökningen. Han kommer befinna sig på Milanello senare i eftermiddag för att lära känna sina nya kamrater och tränare. Nu saknar bara det officiella uttalandet för att Pazzo ska bli rödsvart.

12.37: Pazzinis läkarundersökning på Busto Arizio är nästan klar. Han kommer nu att åka till Milanello.

11.54: Galliani åkte direkt efter mötet med Tullio Tinti direkt till Forte dei Marmi, affären är nästan klar.

11.53: Beppe Bozzo, Cassano agent är i Ghelfis kontor, mannen som fixar Interspelarnas kontrakt. De är där tillsammans med Branca och Ausilio

11.48: Pazzinis agent Tullio Tinti har lämnat Via Turati precis som Galliani som åker direkt till Forte dei Marmi.

11.18: Pazzini har genomgått sin första läkarundersökning på Busto Arizio, genomförd av Dr Mazzoni från Milans medicinska staff. Den andra läkarundersökningen kommer ske i eftermiddag på Milanello.

Tisdag 21/8

 

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen