Gattuso: Det gjorde ont att lämna Milan

Milanlegendaren Rino Gattuso är inte ett bortglömt namn i Italien. Skysport intervjuade Rino för att få hans syn på bland annat Cassano, Kaká, och avsaknaden av Milan:

“Det var smärtsamt att lämna Milan, men jag kom till en tidpunkt där saker inte gick som jag ville och jag ville inte säga något mer. Jag kände att jag hade gett allt och att ett miljöombyte var något jag behövde. Jag ville inte vara en börda för någon och ville sluta med stil efter 13 år i klubben”.

Om Cassano:Jag tror att Cassano bestämde sig för längesen att lämna, när han pratade under en presskonferens i landslaget under sommaren märkte man att han inte ville vara kvar i Milan. Även om jag hade stannat hade det inte spelat någon roll, Cassano ville helt enkelt bort.

Om hur en övergång hade gynnat Kaká:Jag hoppas att han anländer, inte bara för Milan utan även för hans skull för han behöver träna på ett visst sätt, eftersom jag tror att man kanske i Spanien saknar vissa komponenter i sin träning som gör att han inte är på sin högsta fysiska nivå.

Om försäljningen av Ibra och Thiago:Jag tycker att det var rätt att sälja Ibra och Thiago för de siffrorna, det är bättre att sälja två spelare än att lämna 1000 anställda från Mediaset hemma.

Rino avslutade intervjun med att berätta hur mycket han saknar Milan:Jag saknar Milan, det är normalt att man saknar. Jag levde en dröm i 13 år och tro mig när jag säger att jag inte kan kolla Milan spela fotboll, jag får ont i magen och måste byta kanal, det blir för mycket.

Källa: Milannews, Skysport

(CalcioItalia) – Gennaro Gattuso

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen