Bojan Krkic & M’Baye Niang, välkomna!

I Mercatons sista dagar väntade vi på Lassana Diarra och Kaká men det blev Bojan Krkic & M’Baye Niang. Vissa är glada vissa är besvikna.

Själv personligen tycker jag mer om dessa två. Just för att de är så unga, presterar Bojan bra så kan vi knyta till oss honom nästa sommar. Glöm inte att det faktiskt sker en generationsbyte i Milan och det måste vi alla inse och acceptera. Vi måste acceptera att vi inte kan köpa ihop ett lag och börja vinna på en gång. Vi måste ha tålamod och vänta, vi måste kanske vänta 1-2 säsonger innan vi kan drömma stort igen.

Bojan Krkic blev idag 22år och även en Milan spelare. Det har både Barcelona och Milan bekräftat. Milan lånar honom under ett år och har sedan chansen att knyta till sig honom, mer detaljer om kontraktet vet jag inte för tillfället.

M’Baye Niang, född 1994 kallas för den nya Henry. Milan köpte Niang från franska SM Caen för ca 2,5 miljoner euro. Niang skulle spela för primaveran pga sin ålder men Galliani förklarade igår att han kommer att spela i A-laget. Niang har avklarat obligatoriska läkarundersökningen och skrivit på ett 3-års kontrakt med Milan.

Enligt mig så ser det ljust ut för oss även om många är negativa och italien kunnige Medici skriver att Milan är ett sjunkande skepp. Jag tror att vi håller på bygger något bra. Jag tror på El-Shaarawy, Niang, De Sciglio, Ganz, Abate, Gabriel, Prince…

Forza Milan!!

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen