Allegri: Det var bara otur

Calcioitalia, Massimiliano Allegri

Jag tycker att dagens förlust var ren otur.

-I den första halvleken spelade vi väldigt försiktigt emot ett lag som försvarade riktigt bra. I den andra halvleken vaknade vi till och då började vi spela riktig fotboll. Vi släppte in ett mål på den enda hörnan dom hade så det var ren otur.

– Vi sköt ribba, tvingade fram rensningar på mållinjen och ständiga räddningar av målvakten.  Jag kan inte be om mer av spelarna.

-Istället för att vara nere och osäkra på oss själva borde vi ta ut det positiva ur dagens match och blicka framåt. Dagens match visade att vi har kvalité spelare i laget, men det visade även att det kommer finnas svårigheter i början.

-Vi har fortfarande fem dagar i transfermarknaden så vi behöver nog inte diskutera laget riktigt än. Det viktiga är att grabbarna inte blir besvikna på sig själva, de gjorde ju vad de kunde.

-Det här var en typisk sådan oturs-match då motståndarlaget gör mål på sin enda hörna och minuter senare i en liknande situation skjuter ditt lag stolpe.

-I början av säsongen kan lag vinna med bara ett skott på mål. Självklart var dagens resultat negativt och vi behöver förbättras men vi hade mycket otur idag. Vi får även inte glömma att grabbarna spelade med hjärta, speciellt i slutet av matchen.

-Ifall Mario Yepes nick hade suttit och vi hade gjort mål på målchansen i slutet hade folk sagt att vi gjort en bra match istället för att säga vi sköt stolpe/ribba två gånger.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen