Abbiati: “Ricky, du såg inte det riktiga Milan”

World Football Challenge 2012 spelades igår på Yankee Stadium i New York mellan Milan och Real Madrid och slutade med en övertygande 5-1 seger för den spanska klubben.

Efter slutsignalen så var många av spelarna besvikna, men målvakten Christian Abbiati tog sig ändå tid att lämna sina tankar kring matchen.

– Den här matchen raderar inte alla positiva signaler vi har visat i de två andra vänskapsmatcherna här i USA samt matchen i Tyskland mot Schalke 04. Vi blev inte för självsäkra i och med segrarna, och vi kommer inte att deppa över att vi släppte in fem mål heller, säger Abbiati.

– Vad som är säkert är att vi måste förstå att vi lär vara en tät grupp, fortsätta hålla ihop och visa att vi tänker ha båda fötterna på jorden och hålla huvudet högt. Om vi gör detta så  kan vi visa vårt sanna värde, fortsätter han.

– Jag var glad att få träffa Kaká igen. Han är som alltid en fantastisk person och han bevisade att han fortfarande är en bra spelare. Han har ju trots allt vunnit en Ballon d’Or (Guldboll).

– Den här kvällen bjöd han på tre assist, men jag skulle vilja säga något till honom. “Ricky, vad du såg den här kvällen var inte det riktiga Milan!”.

Källa: acmilan.com

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen