Tassotti: Truppen kommer bestå av 25-26 spelare

 

Nästa måndag har Milan sin första träning inför den nya säsongen. Cirka nio spelare kommer vara på semester eller med sitt landslag.

Förra säsongen hade Milan otur med otroligt mycket skador – något Mauro Tassotti hoppas slippa.

– Förhoppningsvis har vi mer tur den här säsongen än förra, sade Tassotti till Milan Channel. – Tyvärr så vann vi inte Scudetton, men det är svårt att göra två år i rad. Men det var viktigt att vi var med och slogs om den i 36 omgånar.

– Försäsongen kommer börja utan spelarna som spelat EM och OS. Men alla spelarna bör vara redo för USA turen. Alla spelare kommer få chans att visa sitt värde. Vi är några spelare mindre än förra säsongen och vi hoppas att vi inte har lika mycket problem som förra säsongen. Truppen kommer bestå av 22-23 spelare och 3 målvakter. Planen är att ha två spelare på varje situation.

– Det var viktigt för laget att behålla en spelare som Thiago Silva det var även viktigt att vi värvade Montolivo. Han (Montolivo) gjorde det bra i EM och vi tror att han kommer bli viktig för oss. Vi vet inte riktigt var han ska spela, vi måste också veta vilken spelartyp Traoré är.

– Didac Vila är med i Spaniens OS-trupp vilket betyder att han har talang. Vi har många alternativ på vänsterbackpositionen, men inget självklart förstaval.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen