Real Madrid duon löser Milans problem?

 

Massimiliano Allegri har bett om tre nyförvärv för att på allvar kunna utmana i Serie A och möjligtvis även Champions League. Nu kan det vara så att Milan-tränarens önskan är på väg att bli sann.

Enligt dagens Tuttosport så skulle det inte vara någon överraskning om Silvio Berlusconi väljer att göra en extra ansträngning på transfermarknaden, främst för att göra de besvikna supportrarna nöjda.

Spelarna de handlar om är Real Madrids oönskade duo Ricardo Kaká och Lassana Diarra. När det gäller fransmannen så kan han vara ett taktiskt “sista minuten” drag för att göra mittfältsbesättningen komplett, likt Nocerino-affären förra året.

I Kakás fall så ska Berlusconi väldigt gärna vilja plocka hem brasilianaren för att glädja supportrarna, men det finns två hinder på vägen.

För det första så har 30-åringen tre år kvar på sitt kontrakt med Real Madrid, vilket skulle göra att priset är relativt hög. Dessutom så ligger hans nuvarande lön på 10 miljoner euro, vilket lär halveras ifall en värvning ska vara möjlig.

Berlusconi och hans fem barn hade igår ett möte där en återkomst av Kaká ska ha varit ett av samtalsämnena, detta rapporterar Corriere dello Sport.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen