År noll för Milan och nu kopplas Bendther och Yanga-Mbiwa ihop med Rödsvart

Max Allergi är mycket medveten om att Milan behöver börja om från 0 och nu kopplas man ihop med Mapou Yanga-Mbiwa och dansken Nickas Bendther.

Milan har som bekant att inte valt att behålla spelare som Alessandro Nesta, Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf, Filippo Inzaghi, Gianluca Zambrotta, Alberto Aquilani och Mark van Bommel.

Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva har sålts till Paris-Saint Germian och det gör inte saken bättre. Fansen är rasande och hotar med att protestera under kvällens mini-cup TIM cup Milan ställs mot Juventus och Inter i 45 minuters matcher.

– Det här är år noll för Milan. 12 mästare har lämnat, några på grund av sin ålder och andra på grund av beslut tagna av klubben. Vi kunde inte säga nej till PSG, säger tränaren Massimiliano Allegri till Sky Sport Italia och fortsätter:

– Vi måste jobba med grunderna, även om det fortfarande är många spelare som stannat. Det finns en månad kvar av transfermarknaden och förra säsongen förändrade laget verkligen sin identitet, precis vid slutet av transferfönstret.

Milan kopplas ihop med en mängd nya spelare för att ersätta Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva och nu kopplas man ihop med nyblivna franska mästaren Yanga-Mbiwa och Arsenal spelaren Nicklas Bendther.

Enligt Football Italia kostar Nicklas Bendther omrking 7 miljoner euro och köpa loss och Yanga-Mbiwa 6 miljoner euro.

Vad tycker ni, vem borde Milan ersätta duon med? 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen