Vem är Milans nya Pirlo?

Positionen framför backlinjen som generalen Pirlo gjorde till sin egen i den rödsvarta tröjan är den som Milan måste och skall förstärka. Det har spekulerats att Milans senaste nyvärv Montolivio ska in och spela som en slags spelfördelare. Men är han verkligen rätt namn för den positionen? Han har spelat ett antal matcher på den positionen i Fiorentina men har utmärkte sig aldrig och bör hålla till en kant på Milans mittfält.

Namn som Nuri Sahin, Kevin Strootman och Axel Witsel har dykt upp bland tänkbara ersättare till Mark van bommel som senast spelade på den positionen på Milans 3 mannamittfält. Jag ser Nuri Sahin som den perfekta ersättaren. Sahin har inte haft ett lyckat år i Madrid efter sin flytt från tyska Dortmund och mycket talar för en flytt till Milano. En mycket smart och bra spelare, en spelare som både står för assist och generalen i mitten som kan styra och ställa. Han kommer att kosta upp mot 15 miljoner euro men det är en position Milan måste förstärka.

Axel Witsel och Kevin Strootman är två spelare jag håller väldigt högt upp men jag ser inte att den kan gå in och både styra och ställa samt agera ”playmakers” därför hoppas jag på att Milan knyter till sig Nuri Sahin som kan komma för en billig peng och som dock bara är 23 år gammal.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen