Primavera: Seger mot Juventus!

Milans Primaveralag besegrade ikväll Juventus med 2-0 i kvartsfinalen av play-off slutspelet och är nu vidare till semifinal där stadsrivalerna Inter står för motståndet. I den andra semifinalen väntar ännu ett derby då Roma och Lazio möts i kampen om en finalplats.

Juventus var starkt favorittippat innan matchen men med en oerhörd kämparglöd och två oxar längst fram i form av Gianmario Comi och Simone Ganz så lyckades Milan fixa en oerhört imponerande seger. Det var även Ganz som väldigt vackert ordnade 1-0 efter 23 minuters spel genom att elegant lobba bollen över målvakten. 2-0 gjordes av Mattia Valoti på en straffretur i  66:e minuten. Dessa tre herrar som är nämnda är definitivt värda att hålla koll på i framtiden!

Galliani följde hela matchen ombord på MSC Splendida (kryssningsfartyg). Efter matchen ska han va varit väldigt nöjd och skickat gratulationer till spelarna och tränare Dolcetti, detta skriver både “milannews.it” samt Milans officiella hemsida.