Holland vs Danmark – CHOCKEN

Jag personligen och nog alla andra fotbollsälskare i världen var stensäkra. Det var ingen snack om saken. Holland vinner denna match. Holland skall ha målfest. Inget mer om det. Punkt Slut.

Ett mäktigt Holland hela matchen ut. Bollinnehavet var deras. I början av matchen var det 88 – 12 JAG SKOJAR INTE! Det var lekstuga! Men Holland bränner! Chans efter chans! Van Persie! Huntelaar! Afellay! Robben! Det funkade inte för någon!

Sen kom bomben.. det jag ALDRIG trodde hända denna match.. Danmark tar ledningen…

Efter 24 minuter av total Holland brillians, chockas hela arenan. Danskarna som bokstavligt talat inte fått till någonting… Dom tar ledningen efter 24 minuter!

Michael Krohn-Dehli får ett vackert inlägg ifrån vingen. Dribblar sig in i boxen och skjuter från vänstersida, tunnel på Hollands målvakt Maarten Stekelenburg rakt in i mål. Hela arenan var chockad. Hollandfansen – från totalt brillians till total tystnad.

Halvleken tog slut med samma scenario: Holland total dominans men bollen vill inte in.. Många spelare får chansen men den vill inte in..

Andra halvlek lyder samma sak.. Ingenting speciellt att rapportera. Danmark får dock mer och mer bollinnehav. Det kom upp till 60-40 – Holland behöll alltså ALLTID bollinnehavet men chanser bränns och det blir inte som holländarna vill.

Premiären på EM för dessa 2 lag var en chock. Holland tar 0 och Danmark 3 poäng.