Allegri: “Ingen kommer att säljas”

Massimiliano Allegri är övertygad om att han fortfarande kommer att vara tränare för Zlatan Ibrahimovic, Alexandre Pato och Thiago Silva nästa termin.

Alla tre spelare har kopplas med andra klubbar, men Allegri förklarar att detta endast är rykten och tidningarnas prat.
“Jag hör och läser många saker, men klubben vill inte sälja någon. Jag är säker på att den 31 augusti kommer klubben ge mig en komplett trupp – en som är ännu mer konkurrenskraftig än den redan är. Vi får se vad som händer och något oväntat kan också förekomma i form av de spelare som kommer in.”

Allegri om Thiago Silva återigen är ihopkopplad med Barcelona:
“Jag är säker på att han kommer att stanna. Han är den bästa försvararen i Europa och att förlora honom skulle vara mycket allvarligt. Jag är övertygad om att han kommer att återvända till Milanello efter OS. Vice ordförande Adriano Galliani har varit mycket tydlig om klubbens intentioner. Milan vill inte ge bort honom. President Silvio Berlusconi har ambitioner och önskan att se Milano på stora nivåer.”

Allegri om skadorna 2011-12:
“Jag hoppas på att vi inte har lika många skador nästa säsong som gjort det svårt för oss och nå våra mål. Speciellt två spelare som lidit väldigt mycket. Pato som kommer att vara en av de viktigaste. Honom hade vi inte nästan hela förra säsongen. Kevin Prince Boateng var avgörande när vi vann Scudetton. Han har extraordinära kvaliteter redan, men han kan fortfarande växa. Förra säsongen saknade vi honom under en två viktiga perioder.”

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen