Alexandre Pato ”Jag stannar i Milan”

Detta var ett par av Patos många ord i den senaste intervjun angående Patos framtid.

”Milan har fått fler bud än PSG budet som media skrev om. Jag kan bara tacka alla intresserade klubbar men jag stannar i Milan. Jag kommer till hundra procent stanna i Milan tills dagen mitt kontrakt löper ut: Juni 2014.

Jag är så otroligt tacksam för allt denna klubb gjort för mig. I de svåraste och värsta stunderna då jag varit som osäkrast – har jag alltid fått hjälp. Just därför har jag ingen som helst vilja av att lämna Milan. Jag vill ge tillbaka någonting till klubben och fansen som alltid funnits där vid min sida och trott på mig.

Många brasilianska klubbar har lagt bud på mig: Men jag är bara 22 år och jag tänker stanna i Europa i många år framöver. Kanske senare i slutet av min karriär – då kanske jag återvänder hem till Brasilien.

Startelvan i landslaget? Det är vad jag strävar efter. Självklart kommer det inte att bli lätt. Ingenting med fotboll är lätt. Men det finns en anledning till att jag är där jag är idag. Och ingenting kan stoppa mig nu. Jag skall fortsätta kämpa som jag alltid gjort.

Jag skulle även vilja tacka Menezes som gett mig förtroende i Brasilien. Det var väldigt många skeptiker som var säkra på att jag inte skulle återvända. Att jag inte skulle klara det. Menezes var dock säker och visade alltid förtroende för mig. Något jag är enormt tacksam över.

Jag är en normal person och försöker att hålla mitt privatliv ifrån offentligheten. Jag lever, reser och går på restaurang som alla andra: jag trivs inte med att utsätta mig eller de kring mig för journalister och media. Jag lever ett normalt liv.

Min stora målsättning är att spela VM 2014, framförallt för min familj och min mamma, jag skulle vilja ge henne tillfredsställelsen att kunna se mig spela världsmästerskapen i Brasilien. Jag är glad över att vara tillbaka i landslaget igen och jag har återvänt för att stanna.

källa: R7.com

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen