Adriano Galliani – Jag har lovat Zlatan nummer 10

Ska det stå 10 istället för 11 här ovanför nästa säsong? Chansen är mycket möjlig ifall Clarence Seedorf väljer att ta sig vidare. Zlatan har lovats nummer 10 i Milan och det är officiellt.

Adriano Galliani finner ryktena angående Zlatan och Thiago Silva till PSG skrattretande.

”Jag har lovat honom nummer 10”.

Fransk media har denna vecka sagt att Zlatan varit i diskussion med PSG angående en övergång över sommaren till den franska huvudstaden. Zlatan svarade att han inte är intresserad och att dessa rykten är skitsnack.

”Hans troféskåp talar för Zlatan, han är en vinnare helt enkelt. Jag har hellre någon som blir galen när laget förlorar än någon som inte bryr sig om laget vinner eller förlorar”. Detta var Gallianis ord till Milans hemsida.

”Jag har lovat Zlatan nummer 10 i Milan, fast jag inte snackat med Seedorf än. Om Clarence inte bär nummer 10 längre är Zlatan vår nästa tia. Zlatan bad om nummer tio när han kom ifrån Barcelona men då var ju det upptaget”.

Ser alltså ut som att Seedorf inte heller fortsätter?

Men Ibra är inte den enda som det talats om till PSG. Även mittbacken Thiago Silva har det snackats om.

”Jag kan garantera alla Milanistas där ute att Thiago Silva inte har ett pris. Vi säljer inte honom. Punkt slut. PSG och Carlo Ancelotti har bett om Thiago flera gånger men Thiago älskar Milan precis som president Berlusconi älskar honom.

”Jag förstår inte hur vissa kan kritisera presidenten när han kämpat under tillfällen av världsekonomiproblem. Vi borde bara vara tacksamma gentemot Berlusconi och ingenting annat.

Flamini väntar vi fortfarande svar av. Vi föreslog att sänka hans lön för att han ska få stanna vilket han gick med på. Nu ska vi se hur vi gör för att få en bra och schysst överenskommelse emellan Flamini och klubben.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen