Rödsvart dominans när Italien vann

 

Italiens landslag under ledning av Cesare Prandelli spelade ikväll en träningsmatch mot Serie D laget Virtus Vecomp från Verona. Det var tydlig klasskillnad mellan de båda lagen och matchen slutade 6-0 till “Gli Azzuri”.

Det italienska landslaget har samlats i Coverciano för att ladda upp inför det stundande EM-slutspelet som väntar i Polen/Ukraina. Ikväll spelade man alltså den första träningsmatchen och det var ett blekt Virtus Vecomp som stod för motståndet.

Prandelli valde att mönstra följande startuppställning; Viviano, Abate, Astori, Rannochia, Balzaretti; Nocerino, De Rossi, Diamanti; Giovinco, Cassano, Di Natale

Samtliga Milan-spelare från start alltså och det dröjde inte länge förens Antonio Cassano gjorde det första målet i matchen, assisterad av Nocerino. Cassano assisterade sedan Di Natale till dennes 2-0 mål. I den andra halvleken utgick hela anfalls tridenten och ersattes av Ezequiel Schelotto, Mattia Destro och Fabio Borini. Efter att Borini gjort 5-0 så fick Antonio Nocerino definitivt sätta punkt på matchen med sitt 6-0 mål.

Ett mål och en assist av Fanantonio och samma facit för Nocerino lovar gott inför EM (och för Milan till kommande säsong)

Dessvärre finns det tråkigare nyheter angående Riccardo Montolivo. Enligt milannews.it är det ytterst tveksamt om Prandelli kommer inkludera honom i sin slutgilltliga 23-manna trupp till EM på grund av hans skadeproblem.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen