Robinhos framtid osäker

Det är osäkert för tillfället med Maxi Lopez framtid. Men det är han inte ensam om. Även Robinhos framtid i Milan är ett frågetecken.

Robinho har inte haft en bra säsong. En säsong fullt av öppna-mål missar minst sagt. Milan börjar tveka på Robinho. Och inte nog med det, Milan har riktigt många anfallare. Alla anfallare är hungriga på speltid. Så som det ser ut idag kan det bli så att Robinho åker hem och spelar i Brasilien tills nästa säsong.

Robinhos gamla klubb Santos vill plocka hem honom igen. Detta kan vara en positiv grej för Milan. Milan är sedan länge intresserade av Santos stjärna Ganso. Nu kan det ske en bytesaffär klubbarna emellan. Det är mycket möjligt att Ganso kommer till Milan efter sommar och Robinho åker hem igen. Ganso har sedan länge visat intresse att spela för AC Milan med sina kamrater Thiago Silva, Alexandre Pato och om Robinho inte lämnar, ja då även Robinho.

Vad tycker ni läsare? Är Ganso ett namn som skulle funka i vår trupp? Och är Robinho inte längre värd att bära Milans rödsvarta färger?

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen