Raiola: Ibra och Binho stannar

 

 

Fifa agenten Mino Raiola intervjuades idag av SkySport24. Han pratade om sina egna spelaren och synen på mercaton. Framförallt var man mest intresserad av Zlatans framtid, men även andra spelare kom på tal. Detta sas i intervjun.

Om besöker i Milans högkvarter på Via Turati:
“Vi har pratat om alla och även om Ibra. Vi har även pratat igår på San Siro. Zlatan och Galliani pratar med varandra och han är nöjd och kommer säkert att stanna till den 30e augusti. Båda två är nöjda och Zlatan vill vinna. Galliani har lovat honom om han stannar ska han få vinna. Här på Via Turati träffades vi mest för att prata om Rodrigo Ely som är landslagsman för Under 20.  Som sagt så träffades Galliani och Zlatan och båda parterna är nöjda med mötet.”

Om Milans satsning:
“Jag tror att man måste göra lite annorlunda mercato jämfört med tidigare åren. Man måste gå och fiska i Holland, Sverige och Brasilien. Nu får man ändra på mentaliteten och ge dem unga chansen att spela.” 

Om Balotelli:
 “Han vill inte lämna City då han trivs bra där. Han har haft en turbolent avslutning på säsongen men i nästa säsong så vill han vara helt ordinarie i laget. Så att han skall byta lag blir inte aktuellt för än 2014.”

Om Robinho:
“Binho är ett intressant namn i Brasilien men han kostar mycket pengar. I Brasilien har de mycket pengar just nu men han är inte på listan av spelare som kommer lämna Milan, så han stannar. “

Om van Bommels tårar:
“Jag förväntade mig inte att han skulle gråta då han är en ödmjuk kille och stor proffs. Han har lämnat hjärtat i Milan.” 

Avslutande ord om mercaton:
“Mercaton är fortfarande väldigt lång. Men folk skiljer sig till höger och vänster, men just nu är sakerna så som de är.”

 

Källa: milannews.it


Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen