Mercato del Diavolo 19/5 : Vågar man hoppas?

Som vi så många gånger tidigare blivit besvikna på Milans övergångar de senaste åren. Kan det äntligen vara skillnad? Jag har alltid sagt till mig själv att aldrig tro på något. För i slutändan blir jag bara besviken och ledsen. Men nu vågar jag faktiskt tro.

Milannews.it uppger att Gansos båda agenter precis landat i Milano. Även Delcir Sonda som representerar DIS som äger 55% av Ganso finns på plats i Milano. Den självklara anledningen är att diskutera med AC Milan om en eventuell övergång. Många Milanisti har länge hoppats på det här, nu får vi hoppas på att Galliani gör det bra i sommar och inte sviker oss.

Inte nog med denna perfekta nyhet..  Även att  Mark van Bommel som tagit mitt hjärta med storm, tog sig hem till PSV Eindhoven. Varför är nu detta en lycklig nyhet för Milanisti? Vi borde ju sörja efter denna stora förlust? Jo mina kära vänner, Mark van Bommel visade sin tröja. Han kommer att bära nummer 6. Nummer 6 bar den senaste säsongen Kevin Strootman. En ung lovande talang som Milan är intresserade av. Ifall Mark van Bommel fått nummer 6 som det visats officiellt… Då kan det bara betyda en sak?

Strootman till Milan?!

Jag har börjat drömma igen mina kära vänner! Det hoppas jag att ni också har! Foooorza Milan!

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen