Allmänna Transfers

Nocerinos agent, Alessandro Moggi träffade denna eftermiddag cheferna för Milan på Via Turati.

Agenten diskuterade kontraktsförlängning på Nocerino eftersom att hans kontrakt löper ut nu. Nocerino som haft en super säsong kommer med all sannolikhet få ett nytt kontrakt.

Montolivo äntligen anlänt.

Idag anlände Montolivo och skrev på kontraktet till 2016. Han skickade även ut en hälsning på Milan Facebook-sida där han visar sig i Milan-tröja och säger Forza Milan!

Enligt rykten jagar Milan Andreas Granqvist.

Spelaren har upprepade gånger noterats av branschexperter i Milan som verkar ha positiva åsikter. I själva verket har Genoa haft en mardröms säsong men Granqvist är en av de få Genoa spelare som faktiskt presterat någorlunda bra. Granqvist  har ett kontrakt fram till 2015, men de goda relationerna mellan Genoa och Galliani kan vara en avgörande knuff i denna affär.

Nani kanske spelar i Milano nästa säsong?

Manchester Uniteds Nani kanske spelar nästa säsong i rödsvart eller blåsvart. Nani besökte denna vecka Milano för att försöka finna ett avtal med någon av klubbarna för en övergång. Nyheten har kommit då Nani vägrat förlänga med Manchester United. Nanis kontrakt löper ut Juni 2013 men eftersom att han nekade förlängning blir United oroliga och kan tänka sig sälja Nani. Manchester United erbjöd nani 130 000 pund i veckan ( 8 miljoner euro per säsong ) men affären står ändå stilla.

För ett år sedan verkade Nani vara så gott som klar för Juventus men förhandlingarna avbröts. Kan Milan eller Inter vara en möjlig destination? Allting är möjligt säger Nanis agent Jorge Mendes.

källa : Calciomercato.com

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen