Galliani: “Gabriel skriver på i Juli”

Milan har hittat sin ersättare till Flavio Roma som förstalagets tredjemålvakt. I samband med Gabriels besök i Milano idag bekräftade Galliani att brassen kommer skriva på kontraktet i juli.

Milannews rapporterar att Galliani idag var på plats i San Siro för att delta i det årliga möte man har för att diskutera och fastställa nya riktlinjer inom ungdomsverksamheterna. Det var under detta möte som Galliani presenterade det senaste nyförvärvet: Gabriel Vasconcellos Ferreira, en 19 år fyllda målvakt som anländer från den brasilianska klubben Cruzeiro. Brassen kommer dock inte spela med primaveralaget om man får tro Filippo Galli: ”Gabriel kommer vara tredjemålvakt i A-laget”. Han fortsatte med att beskriva Gabriel lite kort: ”Gabriel är fysiskt välbyggd och våra scouter har talat väldigt gott om honom, men han kan fortfarande förbättra en del här i Milan.

Den relativt okända brassen dök upp i slutet av mötet och fick en guidad tur runt San Siro och omklädningsrummet. Han har fortfarande inte debuterat i Cruzeiros A-lag men kan ändå skryta med 15 framträdanden i det brasilianska U-20 landslaget. Något även Galliani poängterade idag: ”han är en brasiliansk U-20 målvakt med en bakgrund i Cruzeiro.

Det rapporterades om att Gabriel hade ett spanskt pass och därmed inte skulle ta upp en av icke-EU platserna, något som inte stämde då Galliani bekräftade att brassen inte har EU-pass. Därmed har Milan plats för endast en spelare till i truppen utan EU-pass.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen